e
Banner

Etiketler: emin taha



Emin Taha: Gümrüklerdeki tüm engeller kaldırılmalı


Yayın: 15-01-2016
Kategori: Gümrük

 
MÜSİAD Lojistik Sektör Kurulu ve Taha Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Emin Taha, 500 milyar dolarlık ihracat hedefine ulaşmada gümrüklerdeki iyileştirmelerin çok önemli olduğuna dikkat çekerek, “Lojistik sektörünün daha verimli çalışabilmesi için önündeki bütün engellerin kaldırılması gerekir” dedi.




Irak’a ihracatın yüzde 17’sini Taha Kargo omuzladı


Yayın: 15-02-2016
Kategori: Karayolu

“Yarattığımız marka kimliğiyle Türkiye ve Irak’taki iş adamlarına güven ve cesaret veriyoruz” diyen Taha Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Emin Taha, 2015’te Irak’a yapılan ihracatın yaklaşık ’sini kendilerinin taşıdığını söyledi. Taha, Irak ile ticaretin artırılması için siyasi ilişkilerin iyi tutulması ve Habur Sınır Kapısı’ndaki geçişlerin ise günlük en az 2 bin tıra çıkarılması gerektiğinin altını çizdi. 




Taha Kargo filosunu Tırsan ile güçlendirdi


Yayın: 09-01-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Irak’a yaptığı taşımalarla öne çıkan Taha Kargo, filosuna 21 adet Tırsan Perdeli Maxima Plus kattı. Araçları teslim almak için Tırsan Adapazarı üretim tesislerine gelen ve fabrikayı gezen Taha Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Emin Taha, ürün çeşitliliği, üretim süreçleri, teknoloji ve Ar-Ge merkezini görünce çok etkilendiğini ifade etti. Taha, “Tırsan’ın fabrikasını gezdiğimde, ne kadar büyük ve ileri teknoloji ile araç üretimi yaptıklarını gördüm ve bu beni çok gururlandırdı” dedi.

Irak’a yaptığı taşımalarla öne çıkan Taha Kargo, filosuna 21 adet Tırsan Perdeli Maxima Plus kattı. Araçları teslim almak için Tırsan Adapazarı üretim tesislerine gelen ve fabrikayı gezen Taha Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Emin Taha, ürün çeşitliliği, üretim süreçleri, teknoloji ve Ar-Ge merkezini görünce çok etkilendiğini ifade etti. Taha, “Tırsan’ın fabrikasını gezdiğimde, ne kadar büyük ve ileri teknoloji ile araç üretimi yaptıklarını gördüm ve bu beni çok gururlandırdı” dedi.Irak’a yaptığı taşımalarla öne çıkan Taha Kargo, filosuna 21 adet Tırsan Perdeli Maxima Plus kattı. Araçları teslim almak için Tırsan Adapazarı üretim tesislerine gelen ve fabrikayı gezen Taha Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Emin Taha, ürün çeşitliliği, üretim süreçleri, teknoloji ve Ar-Ge merkezini görünce çok etkilendiğini ifade etti. Taha, “Tırsan’ın fabrikasını gezdiğimde, ne kadar büyük ve ileri teknoloji ile araç üretimi yaptıklarını gördüm ve bu beni çok gururlandırdı” dedi.




Taha Kargo konkordato sürecinden çıktı


Yayın: 21-03-2019
Kategori: Lojistik
Etiketler: emin taha taha kargo

Türkiye-Irak taşımalarının yüzde 80’ini gerçekleştiren ve ülkemizin ilk 100 firması arasında yer alan TAHA KARGO Dış Ticaret AŞ.,  konkordato sürecinden ayrıldı.